Er komt een zevende concert van Bart Peeters Deluxe in Lotto Arena

ANTWERPEN – Indien er één topartiest is die iets heeft met de Zuidrand is het Bart Peeters wel. Hij is geboren in Mortsel, woonde jarenlang in Boechout en momenteel in Lint. Nu voegde hij nog een extra Lotto Arena-concert toe aan de Deluxe-tournee in 2020.

De eerste twee concerten in november waren in een mum van tijd uitverkocht, waardoor er telkens concerten werden bijgevoegd. Nu staat de teller al op zeven. Enkel voor de concerten van vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 zijn er nog een handvol tickets beschikbaar. Daarom hebben Bart Peeters en organisator PSE Belgium beslist om nog een zevende concert toe te voegen en wel op vrijdag 10 januari 2020. De ticketverkoop voor dit extra concert start aanstaande dinsdag 28 mei om 9 uur.

De Deluxe-show in de Lotto Arena wordt er één met alle hits van Bart maar dé eyecatcher van de avond wordt ongetwijfeld wanneer een aantal van die songs mee zullen worden ondersteund door een koor, onder leiding van dirigent Hans Primusz. ‘Ik kijk enorm uit naar de concerten in de Lotto Arena. Als concertbezoeker de energie voelen van een 500-koppig koor is al fenomenaal, maar er zelf tussen staan of zelf meezingen is een onbeschrijflijk gevoel’, zegt hij.

Het is niet de eerste keer dat Hans en Bart samenwerken. In deSingel brachten ze vorig jaar samen de concertreeks ‘In koor’. ‘Bart en zijn Ideale Mannen (zijn vaste begeleidingsband) zijn topmuzikanten. Heerlijk om daarmee samen te spelen. Zo daagden ze mij ook uit om koorarrangementen te schrijven van een erg hoog niveau. Het bijzondere aan dit project is dat iedereen kan meezingen. Je hoeft zelfs geen noten te kunnen lezen. De deelnemers volgen wel intensieve workshops waar ze boven zichzelf uitstijgen.’

Een deel van dat koor kan je ook al horen op zijn laatste single ‘Kies mij’.
BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena vindt plaats op 26, 27, 29 en 30 november én op 3, 4 én 10 januari 2020. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en per telefoon via 070 345 345 (max. 0.30 euro per minuut). (EM/Foto PSE Belgium)

%d bloggers liken dit: