Eriksson Delcroix en strijkerskwartet laten Aartselaar proeven van country en bluegrass

AARTSELAAR – Muziekliefhebbers die verrast willen worden door werk van eigen bodem houden donderdag 25/1 vrij in hun agenda. Dan brengen Eriksson Delcroix en het Sun*Sun*Sun Orchestra hun nieuwste plaat ‘Magic Marker Love’ in CC ’t Aambeeld.

Het bluegrass-country duo van België en een vijfkoppig strijkersorkest, dat belooft een smaakvol concert te worden zeggen ze in de gemeente.  Eriksson Delcroix is de naam waaronder het echtpaar Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix muziek maken. Hij is muziekschrijver van o.a. The Broken Circle Breakdown en deed Vlaanderen proeven van bluegrass. Zij is zangeres bij Laïs. Sinds hun debuutalbum draagt hun muziek het label country.

Die strikte benaming gaat niet meer op voor de bredere muziek op ‘Magic Marker Love’. Hun nieuwste plaat ligt wel in het verlengde van het vroegere werk maar de toets van het Sun*Sun*Sun Orchestra is duidelijk hoorbaar. Fans van The Broken Circle Breakdown mogen zich aan minder bluegrass verwachten maar zullen aangenaam verrast zijn. Wie op zoek is naar een concert dat muziekliefhebbers van alle gezindten aanspreekt kan dus terecht in Aartselaar. Nieuwe nummers, covers van vergeten parels en een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroix-repertoire passeren de revue. Kortom, een fijne kennismaking of mooie bevestiging van Eriksson Delcroix.

Dit concert gaat door op donderdag 25 januari om 20.15u in het CC ’t Aambeeld in de Della Faillelaan nr 34 in de gemeente Aartselaar.  Een inkomticket kost je 17 euro en is te verkrijgen op het NUMMER 03/877 28 75 of via cultuur@aartselaar.be