Facebook en hulpgroep Hope For Nathalie organiseren Spaghettislag

HOVE/DUFFEL – Lokale radio Frekwent heeft er begin februari van dit jaar al over bericht in ons regionieuws. De 26 jarige Nathalie De Vos uit de gemeente Duffel is sinds 5 jaar bedlegerig en ervaart erg veel pijn na een tekenbeet en de ziekte van Lyme.

“Zelfs 5 min rechtop zitten is erg moeilijk en enkel een stamceltransplantatie in Duitsland zou de jonge vrouw kunnen helpen. Maar deze transplantatie kost om en bij de 30.000 euro,” zegt haar mama Jenny Dupuis die werkzaam is op het gemeentehuis in Hove en die samen met haar vriend Gerrit Jacobs dag en nacht voor haar dochter zorgt.

Enkele vrienden en familieleden van Nathalie zijn al even bezig met geld inzamelen om dit hoge bedrag bij elkaar te krijgen. Op 17 februari van dit jaar was er al de geslaagde Quiz Hope For Nathalie in feestzaal Da Capo in Hove. En nu gaan we voor een Pasta romantica met sfeermuziek. De voorinschrijvingen zijn dan normaal nu  wel afgelopen, maar enkele mensen met hun hart op de goede plaats kunnen er zeker nog bij.

Deze Pasta Romantica zal doorgaan op vrijdag 16 maart 2018 vanaf 18 tot 21u in feestzaal Da Capo aan de Lintsesteenweg 1A in onze gemeente Hove. De prijs voor een volwassen portie is 11 euro en kinderen t/m 12 jaar betalen 6 euro. Voor meer informatie of om je alsnog in te schrijven kan je bellen naar het nummer 0485/81 28 06 of een mail sturen naar hopefornathalie@outlook.com of alles nalezen op de facebookpagina Hope for Nathalie.

%d bloggers liken dit: