Fietstocht naar Santiago de Compostella

Een 100 aanwezigen waren 1 juli afgezakt naar de Deurnestraat in Mortsel om Paul Eelen, Luc Melis en Jan Schiltz uit te wuiven. Het doel van deze fietstocht naar Santiago de Compostella is om geld in te zamelen voor “Huis Perrekes” in Geel Oosterloo. Ook de directrice Carla Molenberghs en de “Betties” het koor van huis Perrekes waren aanwezig.

Huis Perrekes staat voor wonen, zorg- en begeleiding voor personen met dementie. Paul liep al lang met het idee rond om iets de doen voor huis Perrekes uit erkentelijkheid voor de uitmuntende zorgverlening die zijn echtgenote mocht genieten in haar laatste jaren. Iedereen kan één of meerdere kilometers sponsoren en dit aan 2€ per kilometer. Het geld gaat volledig en rechtstreeks naar Huis Perrekes voor de uitbouw van een biobakkerij waarin ook de bewoners zullen betrokken worden.

Onze reporter Bert was gisteren in Mortsel en had er een gesprek met 3 heren die op pelgrimstocht gaan en had er eveneens ook een gesprek met  de directrice Carla Molenberghs.

 

%d bloggers liken dit: