Filip Craen als lijsttrekker naar de komende gemeenteraadsverkiezingen

HOVE – Ook de lokale politieke partij Hove Beweegt dat is een politieke samenwerking tussen S-PA – Groen en onafhankelijken heeft hun lijsttrekker en lijstduwer bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Hove.

“We werken al jaren aan een verfrissend programma voor deze schitterende gemeente en ook binnen onze politieke partij hebben we vernieuwing gebracht. Allemaal in het teken om ons verhaal en ook onze partij sterker te maken,” zeggen ze bij Hove Beweegt in de gemeente Hove dat ze hebben omgedoopt naar Hove Beweegt 2.0. 

De lijsttrekker wordt de huidige voorzitter Filip Craen. “Op de 2de plaats pakken we uit met een nieuwkomer. Dat wordt Steffi Cornwell en op plaats drie gaan we naar onze kiezers met huidig gemeenteraadslid Diederik Vandendriessche.”

“Dus het is inderdaad een mix van nieuwe mensen met schitterende ideeën en uiteraard ook enkele sterke mensen die de gemeente al wat langer kennen en weten hoe het er allemaal aan toe gaat. Lijstduwer van onze lijst wordt dan Dhr Jo Ampe. Hove Beweegt 2.0 wil in de eerste plaats werk maken van een nieuw ruimtelijk structuurplan voor de gemeente Hove. Dat is de laatste tijd echt een probleem in onze gemeente,” zegt men bij deze  politieke familie.

“Maar uiteraard willen we ook graag onze andere Open Sociale en Groene ideeën verwezelijkt zien.”

Alle informatie over deze locale politieke partij is te lezen op de website www.hovebeweegt.be of hun facebookpagina.