Gedeeltelijke heropstart diensten in Hove

Stand van zaken op 8 juni 2020

Gemeentediensten

De gemeentediensten blijven voorlopig op afspraak werken.

OCMW-diensten

De sociale dienst past vanaf 8 juni terug de dienstverlening van voor de coronacrisis toe.

Dienstencentrum Ten Hove

Vanaf maandag 8 juni kan je terug in het dienstencentrum terecht voor een warme maaltijd op de middag. De andere activiteiten van het dienstencentrum starten nog niet terug op. Hier vind je meer info.

Kunstacademie (inschrijvingen)

Bij de kunstacademie kijken ze uit naar een nieuw, beloftevol en creatief schooljaar 2020-2021: een jaar met een plan! Het academieteam verzekert de deur van creatieve mogelijkheden voor de leerlingen steeds zo ver mogelijk open te trekken en te houden. Het komende schooljaar zullen ze er dan ook alles aan doen om de maximaal mogelijke creativiTIJD te garanderen! Vanaf maandag 8 juni kan iedereen terug inschrijven voor het academiejaar 2020-2021. Dit kan zowel op het secretariaat na afspraak als online. Voor de leerlingen ingeschreven in het schooljaar 2019-2020 is er een één op één contactmoment voorzien in de loop van de maand juni. Voor meer info neem je best direct contact op met je leerkracht.

Bib open, mits respecteren aantal maatregelen (covid-19)

Goed nieuws: op maandag 8 juni om 18 uur gaat de bib weer open! De bibmedewerkers zijn heel blij dat ze jullie opnieuw mogen verwelkomen. Hou er wel rekening mee dat een bibbezoek er een beetje anders zal uitzien dan vroeger:- De bib is open op maandag (18-20.30 uur), dinsdag (14-18 uur), woensdag (14-17 uur), vrijdag (9-12 uur) en zaterdag (9-12 uur). Op donderdagavond blijft de bib voorlopig gesloten. Je hoeft geen afspraak te maken om naar de bib te komen.

– Bereid je bibbezoek voor. Bepaal zoveel mogelijk vooraf wat je nodig hebt, check of het aanwezig is en waar het staat. De cataloguspc’s kan je niet gebruiken!- Het aantal bezoekers dat tegelijkertijd binnen kan is beperkt.- Draag een mondmasker wanneer je de social distancing niet kan respecteren.- Lever je boeken in via de inleverschuif, vóór je naar binnen komt.- Hou je aan de afstands- en hygiëneregels: respecteer de afstand tijdens het wachten en in de bib, ontsmet je handen en probeer enkel aan te raken wat je meeneemt.

– Kranten lezen en ‘computeren’ zijn voorlopig niet mogelijk.

– Buiten de openingsuren kan je nog steeds gebruik maken van onze afhaalservice.

Alle richtlijnen en wijzigingen kan je hier nalezen.

%d bloggers liken dit: