Geef je mening over de nieuwe invulling van ons stationsgebouw!

De NMBS besloot om tegen het einde van dit jaar de loketten van ons station te sluiten. We vinden dit jammer maar zien het ook als een kans tot een herbestemming van het stationsgebouw. We zijn op zoek naar een nieuwe invulling en horen graag hoe jij hierover denkt!

Geef je mening via Hoplr!

Waarom deze buurtpeiling?

De NMBS besloot om het loket in ons stationsgebouw te sluiten omdat uit hun metingen blijkt dat nog slechts 18% van alle Kontichse tickets wordt verkocht aan het loket. De effectieve sluiting wordt voorafgegaan door een aantal begeleidende maatregelen zoals stewards die reizigers vertrouwd maken met de functionaliteiten van het verkoopautomaat en brochures met info over de alternatieve verkoopkanalen waarop de NMBS-producten beschikbaar zijn. In de aanloop naar de sluiting, maken we van de gelegenheid gebruik om op zoek te gaan naar een nieuwe invulling van het stationsgebouw. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Ook jouw mening telt!

Samen met de NMBS voelen we aan dat een horeca-invulling hier een meerwaarde kan betekenen. Ook jouw mening telt en dus horen we graag hoe jij hierover denkt! We willen graag twee dingen van je weten.

1. Geef jij ook de voorkeur aan een horeca-invulling?

2. Hoe zie je het concreet? Aan welke invulling denk jij precies voor deze ruimte?

Laat het ons weten door vóór 25 april mee te doen aan onze buurtpeiling op Hoplr. Dat doe je via deze link.

Hoe gaat het verder?

Na de buurtpeiling nemen we alle ideeën mee in het overleg met de NMBS en daarna hakken we de knoop door. We maken het eindresultaat bekend zodra dat mogelijk is. Dit zal afhangen van de verdere ontwikkelingen in onze samenwerking met de NMBS. Wat we wel al kunnen vertellen is dat er in de plannen voor het nieuwe stationsplein een ruimte voorzien is aan het stationsgebouw die als terras kan dienen.

%d bloggers liken dit: