Gemeente Duffel zoekt medewerkers lenteschoonmaak

DUFFEL – Zwerfvuil ontsiert het straatbeeld ook in de gemeente Duffel. “Jammer, want wij houden van een propere gemeente,” zeggen ze in Duffel.

En ze roepen hiermee ook hun inwoners op om mee te helpen met deze lenteschoonmaak op zondag 18 maart van 14 tot 16 u. Heeft jouw straat of wijk een opfrisbeurt nodig?  Verzamel dan op zondag 18 maart samen met je buren het zwerfvuil uit je straat of wijk. Sla je liever de handen in elkaar met jouw vereniging? Dat kan ook.

De gemeente Duffel wil je hier graag bij helpen. Zij voorzien het nodige materiaal en zal na de schoonmaak het verzamelde afval ophalen. Na de opruimactie verwelkomt de gemeente Duffel alle helpers om 16 uur in het technisch centrum aan de Norbertijnerlei nr 40.

De gemeente biedt daar dan iedereen soep, een hapje en een drankje aan. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zetten ze ook de groene meters en peters in de bloemetjes voor hun inzet gedurende het hele jaar. Alle info over deze lenteschoonmaak in de gemeente Duffel is terug te vinden op de gemeentelijke website www.duffel.be.