Gemeente Edegem plaatst groot scherm bij Victory voor EK-finale

EDEGEM – Vanavond speelt de Belgische mannenhockeyploeg de finale van het EK tegen Spanje. Het stadion is volledig uitverkocht. Daarom plaatst de gemeente Edegem een groot scherm op de velden van Victory aan het Kattenbroek. De wedstrijd is te bekijken vanaf 20u30. Om 18u30 kan je er al gratis terecht. Dan speelt het plaatselijke team een oefenwedstrijd tegen HIC uit Nederland.

Bij de Edegemse hockeyclub, de grootste in Vlaanderen met ruim 1 600 leden, kan je de wedstrijd volgen op een groot scherm van vijftien vierkante meter, dat komt komt overeen met vijf op drie meter. Het scherm van de gemeente Edegem zal buiten op het terras van Victory staan, waar eerder deze week het Cronos EK ParaHockey werd georganiseerd.

Burgemeester Koen Metsu (N-VA): ‘Victory is de ideale plaats om dat scherm te plaatsen. Ook wie niet veel van hockey kent, kan er terecht: de clubleden zullen zorgen voor vakkundige commentaar. De Belgische nationale ploeg heeft donderdag een schijnbaar verloren wedstrijd nog op miraculeuze wijze kunnen doen kantelen. We kijken uit naar een even spannende wedstrijd.’

Afspraak tegenover het containerpark in Kattenbroek. Parkeren doe je het gemakkelijkst bij SC OLVE bij de rotonde. (EM)

%d bloggers liken dit: