Gemeente Hove gaat samen met haar inwoners de strijd aan tegen zwerfvuil

HOVE – Onder de titel Help mee om Hove zwerfvuilvrij te maken doet de gemeente een oproep naar haar inwoners om samen het zwerfvuil aan te pakken.

Ben je het ook beu om overal afval op straat te zien liggen? Denk je wel eens: ik raap het op, dan is het weg, maar doe je het om allerlei redenen dan toch net niet? Op initiatief van de Hovese Milieuraad gaan we van Hove een properdere plaats maken om te wonen en te leven.

“In het weekend van 17 en 18 maart steken we samen de handen uit de mouwen om dit doel te realiseren,” zeggen ze bij de dienst milieu in de gemeente Hove. “De gemeente bezorgt het benodigde materiaal in de vorm van speciaal daarvoor voorziene zakken, grijpers en handschoenen.”

Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat je je nu al aanmeldt, zodat voldoende materiaal kan worden besteld en verdeeld. Aanmelden kan via e-mail naar milieu@hove.be of telefonisch op het nummer 03 / 460 33 47 en dit ten laatste op 18 februari 2018.

Je kan ook aanmelden voor een groep personen. Geef in ieder geval je naam, adres en het aantal personen door waarvoor je inschrijft. Alle informatie hierover kan je ook nalezen op de website  www.hove.be