Gitaarmuziek staat centraal tijdens Vremde Rockt

BOECHOUT – Aan Café De Pelikaan op de Dorpsplaats in Vremde wordt op zaterdag 15 juni ‘Vremde Rockt’ georganiseerd door Mieke Kaniszai (39), zaakvoerder van De Pelikaan en de Vremdsche Cyclisten.

Sinds 2016 baat Mieke De Pelikaan uit en het is haar bedoeling om meer leven te brengen in de deelgemeente van Boechout. De vorige jaren programmeerde ze al een aantal concerten en dit keer ziet ze het nog grootser. Ze riep hiervoor de hulp in van de leden van de fietsclub Vremdsche Cyclisten, die De Pelikaan als stamcafé hebben.

Het festival vindt plaats op zaterdag 15 juni en loopt van 14 tot 22 uur. Bands van de Lierse rockschool Guitarblast treden op in de namiddag. Afsluiters met dienst zijn Frank Arras, de oprichter van Guitarblast, en Sam De Troyer. Zij brengen samen akoestische gitaarmuziek onder de Zuid-Amerikaans klinkende naam Falda y Blusa, een mengeling van rock, blues en roots, overgoten door vele zuiderse invloeden. Verwacht je aan nummers van onder meer Bon Jovi, Michael Jackson, The Beatles, Al Di Meola, Joe Satriani, Steve Vai en Gary Moore. (EM)

%d bloggers liken dit: