Gratis wandelapp dankzij De Zuidrand

REGIO – Ben je altijd op zoek naar leuke dingen om samen te beleven met je kinderen of kleinkinderen? Dan is dit zeker iets voor je. Streekvereniging Zuidrand pakt fier uit met een interactieve Wandelapp helemaal op maat van kinderen.

Dus ontsluier de mysteries van de Zuidrand en ontdek de groene troeven van onze hele mooie regio. Deze wandelapp is helemaal gratis en vanaf morgen te downloaden in de app-store of Google play. Zoek daar op Zuidrand wandelapp. Om dit knappe initiatief van onze streekvereniging kracht bij te zetten kan je deze app al komen uitproberen op morgen zaterdag 31 maart om 14 uur in de gemeente Kontich-Waarloos.

Daar kan je samen met onze streekvereniging al het mysterie van de oude spoorweg oplossen. Afspraak om 14 uur aan de Kriekelaarhoeve in Waarloos bij Kontich. Nadien zal de app op latere datum nog voorgesteld worden in Edegem en Aartselaar.

Deze app is geschikt voor iphones en smartphones op Android. Wens je meer informatie? Stuur dan een mail naar anke.spans@dezuidrand.be of kijk op de website www.toerismezuidrand.be.