Griezelen in Aartselaar met Miss Peregrine tijdens de Scary Halloween Movie Night

Naar jaarlijkse gewoonte kan iedereen vanaf 10 jaar met Halloween weer komen griezelen in Aartselaar. CC ’t Aambeeld wordt omgetoverd tot de tofste Halloweenlocatie van heel de regio op donderdag 31 oktober.

Bezoekers krijgen er de mysterieuze film ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’ voorgeschoteld. Sidderen en beven doen ze niet alleen met dit donker sprookje van Tim Burton, maar ook vooraf en nadien in het spookhuis of tijdens de bangelijke fotoshoot.

Jong (vanaf 10 jaar) en oud zal de verfilming van dit boek weten te smaken. In deze film treft Jake zijn opa dood aan, de ogen uit zijn hoofd gerukt. De zoektocht naar de dader leidt de jongen naar Miss Peregrine. Zij is een bijzondere dame die de tijd kan manipuleren. Zij heeft een bende bijzondere kinderen onder haar hoede die ze koste wat kost moet beschermen tegen het kwaad… Burton slaagt erin om de gouden middenweg te vinden tussen verbazende wezens en beangstigende scènes. Een kasteeltje in Brasschaat was destijds het decor voor deze spannende film. In de foyer van het CC Aartselaar barst het griezeligste Halloweenfeestje los. Wie wil, mag verkleed komen.

Kinderen, jongeren, (groot)ouders… iedereen kan zich laten schminken tot een echt griezelbeest in de make-up stand. Nadien kunnen bezoekers zich laten vereeuwigen op papier tijdens een fotoshoot. Kippenvel gegarandeerd voor wie zich in het spookhuis waagt.

Met al deze leuke activiteiten en griezelige figuranten wordt dit een bloedstollende avond voor de hele familie in de gemeente Aartselaar op donderdag 31 oktober vanaf 18.30u in het CC ’t Aambeeld aan de Della Faillelaan 34 in Aartselaar. De inkom kost je 5 euro en kaarten in voorverkoop kan je nu al kopen via het tel 03/877 28 75 of lees alles na op de website https://www.cultureelcentrumaartselaar.be/.

%d bloggers liken dit: