Groen stelt 3 nieuwe kandidaten voor

DUFFEL – De politieke partij Groen stelt met Benjamin Van Wijnendaele, Lise Switsers en Marianne Peeters drie sterke nieuwe kandidaten voor in de gemeente Duffel.

“Deze drie inwoners van de gemeente  kiezen met hun verschillende achtergrond alle drie met veel enthousiasme voor ons Groen-project voor Duffel,” zegt lijsttrekker Staf Aerts. Eerder maakte Groen al bekend, dat eerste Schepen Staf Aerts hun kandidaat-burgemeester voor Duffel is. Verder was ook al bekend dat OCMW-raadslid Anne Resseler de tweede plaats op de lijst inneemt en schepen Nora Bertels de lijstduwster is. Nu voegt Groen daar dus drie extra namen aan toe.

Benjamin Van Wijnendaele is  leerkracht Nederlands in het Duffelse Sint-Norbertusinstituut, en is ook onze communicatieverantwoordelijke zegt Staf Aerts. Hij zal zich vooral bezighouden met mobiliteit en jongeren. Lise Switsers is al 24 jaar een trotse Duffelse vrouw en voormalig scoutleidster bij de scouts en Gidsen in onze gemeente. Ook zij zal zich vooral bezighouden met onze jongeren en een sterk lokaal dienstencentrum. En tenslotte is er dus nog Marianne Peeters die gehuwd is met muzikant Peter Pazmany en mama van 3 dochters. “Voor haar zijn vooral de Duffelse scholen erg belangrijk. Maar ook de vele cultuur en sportverenigingen in onze gemeente,” zegt lijstduwster Mevr Nora Bertels.