Groot scherm op Kiel om finalewedstrijd te volgen

WILRIJK – Zondag werd in het Olympisch stadion op het Kiel de 1e finalewedstrijd gespeeld in de Proximus League of de voetbalklasse 1B tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge. Deze wedstrijd werd gewonnen door Beerschot Wilrijk met 1-0. Zoals iedereen weet werd er op dat moment ook een groot scherm opgetrokken aan het Jan Breydelstadion om de Brugse supporters die de reis naar Antwerpen niet konden maken door de veiligheidsvoorschriften en de weinige bezoekerstickets in het stadion toch de kans te geven om deze wedstrijd te bekijken.

Maar nu zaterdagavond is er de terugwedstrijd in Brugge en ook daar kreeg de Paarwitte familie van Beerschot Wilrijk maar 1400 tickets ter beschikking. Naar verluid zouden heel wat Beerschot Wilrijk supporters nu er alles voor over hebben om hun ploeg mee te gaan steunen in Brugge. En enkele van hen gaan daar heel creatief mee om. Ze gaan zelfs tot in Brugge om daar aan de vele toeristen te vragen die een weekuitstap hebben geplant in Brugge om via deze mensen toch aan tickets te geraken. Wat dus volgens de voetbalcel in ons land niet meteen de bedoeling is. Dus heeft men bij Beerschot Wilrijk het initiatief genomen om ook in het Olympisch stadion op het Kiel een groot scherm van om en bij de 100 vierkante meter op te trekken voor de kleine tribune. Zo zouden maximaal 4500 supporters de wedstrijd kunnen volgen in Antwerpen.

De toegang zaterdag zou gratis zijn maar toch wordt gevraagd om daarvoor via het ticketcorner of het online ticketsysteem kaartjes voor aan te vragen. Want wie geen kaartjes heeft kunnen we ook hier zaterdag as niet binnen laten zegt men bij Beerschot Wilrijk. Meer informatie hierover vind  je alvast op de website van de club.