Halloween in CC De Steiger

Er staan op 30 oktober 2019 maar liefst 2 films op het programma bij CC De Steiger in Boom. Maar ze zijn geen van de twee voor gevoelige kijker(tje)s bestemd!

In de namiddag kunnen de kinderen naar een halloweenfilm op hun maat komen kijken, ’s avonds staat er ‘quasi-horror’ voor volwassenen op het programma.

Coco

Op 30 oktober zijn alle kinderen welkom voor de halloweenfilm ‘Coco’. In de familie van Miguel is muziek verboden. Een echte straf voor de jongen wiens ultieme droom is om een musicus te worden zoals zijn idool, Cruz Ernesto. Hij is vastbesloten om zijn talent te bewijzen.

Door een samenloop van omstandigheden komt hij terecht in een donderende kleurrijke plaats: het land van de doden. Daar raakt hij bevriend met Hector, een leuke jongen maar niet te vertrouwen. Samen maken ze een buitengewone reis die hun het ware verhaal achter de familie van Miguel zal onthullen…

Na de film is er een knutselactiviteit.

Regie: Lee Unkrich en Adrian Molina
Duur: 109 min
Nederlands gesproken en ondertiteld

High life

’s Avonds is het de beurt aan de volwassenen die van wat spanning houden, want om 20.15u start de vertoning van ‘High life’. Op een ruimteschip dat ten dode opgeschreven is, zijn er slechts twee overlevenden: Monte, een ruwe jongeman, en Willow, het baby’tje dat onder zijn hoede is.

Mondjesmaat wordt blootgelegd wat er met de rest van de crew gebeurd is. Die bemanning bestond uit een groep ter dood veroordeelde criminelen die zich vrijwilliger hadden gesteld om deel te nemen aan een wetenschappelijke ruimtemissie om te onderzoeken of het mogelijk is om energie te winnen uit zwarte gaten.

‘High Life’ is de eerste Engelstalige film van de Franse cineaste Claire Denis. Het is een van de meest eigenzinnige films van 2018. Een ontregelende en unieke mengeling van tederheid, seks en quasi-horror. Vorige herfst maakte de film deel uit van de officiële competitie op Film Fest Gent, waar het de prijs voor de beste muziek won.

Regie: Claire Denis
Met: o.a. Robert Pattinson, Juliette Binoche en Mia Goth
Nederlands ondertiteld
Duur: 110’

Tickets kosten maar 4 euro per film en zijn te koop via www.desteigerboom.be.

Bron: Gemeente Boom

%d bloggers liken dit: