Harry De Brabandere (N-VA) gaat terug voor de burgemeesterssjerp

LINT – Tijdens de Valentijn-receptie van vorige zondag heeft N-VA Lint haar lijstrekker voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt.

Huidige burgemeester Harry Debrabandere doet in oktober 2018 opnieuw een gooi naar de sjerp in Lint. “We hebben met de N-VA in Lint voor een echte ommekeer gezorgd. In het gemeentehuis en ver daarbuiten. Ik denk dat we de Lintenaar een goed rapport kunnen voorleggen en we zullen dus opnieuw het vertrouwen van onze inwoners vragen”, aldus Harry Debrabandere. “Want er is nog werk aan de winkel. We willen de Verandering verderzetten en Lint in topconditie houden.”

In zijn speech had de huidige burgemeester en lijsttrekker dan ook woorden van lof voor zijn  N-VA team en Lintenaren: “Ik ben fier op al onze mensen en ik ben trots op het door hen geleverde werk, en ik ben fier op u allemaal.”

“Daarom is het een eer voor mij om u nu te zeggen dat ik mij heel graag kandidaat stel om opnieuw burgemeester te worden van onze geweldige gemeente,” zei De Brabandere op de Valentijnreceptie van N-VA in de gemeente Lint.

%d bloggers liken dit: