Heraanleg Schanslaan in 2018… of 2019

BORSBEEK – De heraanleg van de Schanslaan in de gemeente Borsbeek staat al lang op het To Do lijstje in de gemeente Borsbeek. Maar nu de gemeenteraadsverkiezingen eraan komen kunnen we misschien toch beter nog een jaartje wachten zegt Burgemeester Dis Van Berckelaer.

“De reden daarvoor is dat er aan het einde van een legislatuur traditiegetrouw altijd veel projecten moeten opgestart worden en dat jaagt bij vele aannemers de prijzen omhoog. Dus waarom niet even wachten tot na de verkiezingen die prijzen weer zakken,” zegt de Borsbeekse Burgemeester.

Ook andere geplande investeringen in 2018 in de gemeente Borsbeek zijn  de vernieuwing van het wagenpark, de renovatie van bepaalde gebouwen op het Fort, de afwerking van de nieuwbouw van de gemeentelijke basisschool De Klinker en de heraanleg van de voetpaden in Borsbeek-West konden we lezen in Gazet Van Antwerpen.

“We gaan stelselmatig de straten aanpakken in onze gemeente,” belooft Van Bercelaer. “We gaan voetpaden heraanleggen en bomen waarvan de wortels de stenen omhoog duwen vervangen.”