Herinrichting Aartselaar met inspraak van inwoners

AARTSELAAR – Het mag duidelijk zijn dat ook in de gemeente Aartselaar de inwoners mee kunnen beslissen over wat er staat aan te komen. Zo loopt er momenteel de enquete over de herinrichting van het dorpscentrum dat niet meer voor dit jaar is maar vermoedelijk er snel zal aankomen binnen 2 jaar.

“We willen hiervoor graag de mening kennen van onze inwoners zegt men op het gemeentehuis in Aartselaar dus houden we een enquete. Het gaat hier over de herinrichting van de Kapellestraat, het Laar en de Lindelei,” klinkt het bij de gemeente;

“Studiebureau Antea Group werd gevraagd om de nodige informatie te verzamelen bij de inwoners hoe zij deze belangrijke vernieuwingen zien. Het studiebureau maakt aansluitend een schetsontwerp dat ter advies zal worden voorgelegd aan De Lijn, politie en brandweer met daarin ook de info van de burgers,” zegt schepen van openbare werken in Aartselaar Bart Lambrecht.

“Wie deze enquete graag wil invullen kan daarvoor terecht op de gemeentelijke website en de inwoners en handelaars in deze straten zullen extra nog een aparte enquete in de bus krijgen. De werken zelf zullen tegen 2020 uitgevoerd worden.”