Hove kan rekenen op heel wat bezoekers tijdens 2de belevingsweekend

HOVE – Uiteraard zal het prima lenteweer van het afgelopen weekend zeker mee gespeeld hebben. Maar ook de organisatie van het 2e belevingsweekend in de gemeente Hove mag zeker gezien worden. 26 winkels die de deuren wijd openzetten op een zaterdag is iets gebruikelijker.

Maar ook op een zondag open houden in een kleinere gemeente om aan klantenbinding te doen is uiteraard toch al een stuk specialer. Het was heerlijk wandelen en winkelen tijdens het afgelopen weekend in de gemeente Hove. En tussen de bezoekjes door was er op het Hovese kerkplein dan ook nog een heus foodtruckfestival met voor ieders wel een drankje en een hapje. En ook hier een succes met heerlijk eten op een terrasje onder de eerste lentezon en ondertussen genieten van de live uitzendingen van de Hovese lokale radio of enkele lokale dj’s. Kortom de place to be van het afgelopen weekend was de gemeente Hove in de Zuidrand van Antwerpen. Nu even uitrusten voor de vernieuwde Middenstandsvereniging en dan al uitkijken naar de zomerendfeesten of braderij in de zomermaanden nemen we aan.

Want ook op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2018 zal het opnieuw feest zijn in het centrum van de gemeente Hove. Radio Frekwent dankt alvast de organisatoren van het afgelopen belevingsweekend voor de gezellige samenwerking.