Hove krijgt 5 sterren van Het Nieuwsblad

HOVE – Een paar maanden geleden ging de krant Het Nieuwsblad op zoek via een enquête  naar gemeenten die goed scoren bij hun inwoners. En ook onze gemeente Hove werd daarbij doorgelicht. En zo blijkt nu, we mogen met zijn allen best fier zijn om te wonen in een gemeente als Hove. En ook de inwoners weten dat.

De enige twee  minpuntjes  in  een reeks van 10 onderwerpen bleek de aanwezigheid van buurwinkels te zijn en het betaalbaar wonen.  Maar op de onderwerpen Openbaar vervoer – sportinfrastructuur – Rust – Groen en gezond – Scholenaanbod – veiligheidsgevoel – ligging en sociaal contact scoort onze gemeente goed tot heel goed zegt een terecht fiere burgemeester Koen Volckaerts in ons schriftelijk interview dat we met hem afnamen.

Het volledig schriftelijk interview is te lezen op onze Facebookpagina. “Ik ben erg blij was met de oorkonde die we kregen voor deze mooie score.  Ik heb het cijfermateriaal van andere gemeenten ook bekeken en mij valt op dat Hove over de ganse lijn relatief goed scoort,” vertelt Koen Volckaerts.

“Ik kan zeggen dat onze gemeente  binnen de provincie Antwerpen op nummer 3 staat en binnen de top 20 voor gans Vlaanderen. Als we de kans krijgen van de burgers in 2018 zullen we met onze politieke fractie de komende jaren proberen om nog beter te doen en die 2 mindere puntjes toch eens goed te bekijken en proberen te verbeteren aldus een trotse burgemeester Koen Volckaerts die volgend jaar 2018 een zwaar jaar verwacht naar de komende gemeenteraadsverkiezingen toe.”