Huis Hellemans opent de deuren voor groot publiek

EDEGEM – Erg mooi en vooral een frisse look was onze eerste reactie toen we eerder deze week het mooi vernieuwde en gezellige kunstencentrum in de gemeente Edegem binnen kwamen.

“Na een paar maanden van opfrissingswerken gaat het Edegemse kunstencentrum Huis Hellemans in de Strijdersstraat dit weekend weer open,” vertelde ons Schepen Ine Bosschaerts en bevoegd voor onder meer Patrimonium in de gemeente.

“Herstellingen aan het dak en de dakgoten, de elektriciteit grotendeels vernieuwd, aangepast vernieuwend interieur, nieuwe plinten en plafondlijsten en opnieuw mooie witte muren.”

Het is duidelijk. De gemeente heeft er samen met schepenen Ine Bosschaerts en Dhr Koen Michiels hun werk van gemaakt. En ook de brandveiligheid is er in orde gebracht. Tijd dus voor de opening van de eerste expo met een vernissage vanavond onder de naam ‘Emoties in kleur’ van Katrien Jonkers die zal lopen van 10 februari tot 4 maart 2018.

Wij hadden eerder deze week al een korte en gezellige babbel over de mooie verfraaiingswerken in huis Hellemans met schepen Ine Bosschaerts.

Herbeluister hier het interview met Ine Bosschaerts.