Humo’s Rock rally op bezoek in Club 27

EDEGEM – De uitgelezen plaats om naar een optreden te gaan kijken in de gemeente Edegem is ongetwijfeld Hangar 27 langs de Parklaan en dat is ook de inrichters van de Humo”s rock rally opgevallen. Want deze mensen komen met één van de voorrondes naar onze hangar 27 zeggen ze fier in de gemeente Edegem. Deze voorronde zal gehouden worden op zaterdag as om 19.30u. En dat de Humo’s rock rally garant staat voor muziek op een hoog niveau mag blijken uit de bekende namen die ooit de Humo”s rock rally gewonnen hebben.

Volgens de verantwoordelijke van de concertzaal van hangar 27 is het dus best mogelijk dat de toekomstige winnaar zaterdag as op onze podium staat in Edegem. Nier alleen dat is een gezellig gegeven maar ook het idee dat we deze belangrijke wedstrijd op bezoek krijgen geeft ons een goed gevoel. Het is ook het teken dat onze concertzaal meer en meer bekend en gekend raakt.

Muziekliefhebbers die er zaterdag 27 januari as willen bij zijn betalen 10 euro. En deze tickets zijn te bestellen via www.edegem.be/tickets of te koop aan de balie van het Edegemse gemeentehuis. De avond aan de Parklaan 161 begint er om 19.30u.