Ilse Melis en haar coverband Yune komen naar de jaarmarktfeesten

BROECHEM – In 2018 worden in Broechem, een deelgemeente van Ranst de 55e jaarmarktfeesten ingericht. Eerder liet men in Broechem al weten dat dit jaar niemand minder dan Sam Gooris er op het podium zal staan. “En daar komt nu ook Ilse Melis en haar coverband Yune bij,” zegt men in Broechem. Z

“e zullen speciaal voor onze jaarmarktfeesten extra muzikanten optrommelen en enkele Yune-ique versies brengen van Franse Klassiekers,” vertelt vrijwilliger Tom De Noel.  “We zijn blij dat we ieder jaar ook weer lokaal talent de kans geven. Zo was Yune vorig jaar nog in De Lindenboom en buurthuis LO Pétillante te bewonderen.”

Er zijn nog artiesten die zullen optreden tijdens de kinderrommelmarkt op het Streep, de parking achter het Gemeentehuis, maar die namen houden de organisatoren graag nog even geheim. “Verder beloven we nog 2 zeer bekende namen en een leuke act voor kinderen. De inschrijvingen voor de jaarmarkt en de rommelmarkt lopen alvast op volle toeren,” laat het comité nog weten.

De jaarmarktfeesten in Broechem gaan door op zaterdag 8 september 2018. Wil je inschrijven voor de bekende rommelmarkt of meer info over de feesten zelf dan kan je terecht op de website www.jaarmarktbroechem.be.

%d bloggers liken dit: