Inbrekers roven kluis van zwembad De Waterperels leeg

Inbrekers hebben afgelopen zondagnacht toegeslagen in het zwembad De Waterperels in Lier. Ze vernielden er een raam, maakten een opening in de muur van de toiletten en waren uiteindelijk in de ruimte beland waar de kluis stond. Die werd vervolgens opengeslepen en leeggeroofd. Er is sprake van een buit van vele duizenden euro’s.

Het was een medewerker van het poetsteam die de inbraak gisteren ochtend vaststelde. “Een groot raam naast de hoofdingang was ingeslagen. Langs die weg zijn de dieven kunnen binnendringen en zijn dan in de toiletten beland. Daar hebben ze een muur aan diggelen geslagen en zijn ze terechtgekomen waar ze wilden terechtkomen: in de kamer waar de kluis stond”
De daders waren erin geslaagd om de kluis ter plaatse open te breken en het geld eruit te stelen. Het ging om een aanzienlijk bedrag.

Hoe groot de buit precies is, wil men in het zwembad niet kwijt.
Er zou wel sprake zijn van vele duizenden euro’s.
Na het ontdekken van de inbraak werd de politie gealarmeerd voor de vaststellingen en een grondig sporenonderzoek. “Ook de beelden van de bewakingscamera’s zijn voor verder onderzoek in beslag genomen.

%d bloggers liken dit: