Instrumentaal ensemble Affiatamento blaast 15 kaarsjes uit met een jubileumconcert in Duffel

Affiatamento is 15 jaar geleden ontstaan uit een fluitklas van ongeveer 10 leerlingen die bijeen kwamen voor het jaarlijks slotconcert van de muziekschool. Het was een leuke bende en deze zijn  gestart  met wekelijks repetitie. Waarbij een zus en een broer ook graag wilden mee komen spelen.  De kinderen van toen hebben ondertussen een gezin en zijn uitgezwermd…  Nu is hun leeftijd al een beetje ouder en kwamen er ook extra instrumenten bij zoals een  basklarinet, piano en drum.

En ondertussen zijn het 20 muzikanten met  een paar niveaus hoger. Affiatamento brengt alle genres en wilt leden en publiek met alle genres in aanraking laten komen. Onbekend en bekend klassiek, maar ook popmuziek en filmmuziek…. Wat 15 jaar geleden begon met “Wat als…” is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Duffelse cultuurlandschap. Met hun eerder ongewone bezetting van instrumenten, repeteren ze al 15 jaar op zaterdagochtend in de Kunstfabriek in Duffel. ….

Voor hun 15e verjaardag pakken ze nu uit met een jubileumconcert. Het programma werd mee samengesteld door ons publiek en gaat van licht klassiek over opera tot de gekende nummers zeggen ze in Duffel. Dit jubileumconcert zal doorgaan op zaterdag 23 maart 2019 vanaf 19.30u in Zaal Covabe aan de Stationsstraat nr 2 in Duffel. Alle informatie over het concert en hoe je aan tickets komt is terug te vinden op de website www.affiatamento.be

 

%d bloggers liken dit: