Itaka Zuidrand hervat volwassenonderwijs in Edegem, Mortsel en Lint

MORTSEL – Vanaf maandag 23 september gaan de taal-, kunst- en cultuurlessen in het kader van volwassenenonderwijs opnieuw van start. Portugees, muziekgeschiedenis en Arabische cultuur zijn de nieuwe cursussen die in het ruime aanbod van het Intergemeentelijk taal- en kunstatelier Zuidrand vzw zijn opgenomen.

Naast de traditionele talen (Frans, Engels, Duits, Italiaans en Spaans) maakt Chinees deel uit van het aanbod. Freddy Nachtegael: ‘Bijzonder aan de lessen is de ontspannende sfeer waarin ze plaatsvinden. Van examenstress is absoluut geen sprake.‘

Bij de afdeling Kunst blijft de cursus Kunst Beleven bijzonder in trek. Ook Chinese cultuur is nog steeds opgenomen in de lessenreeksen. Het volledige aanbod kan je terugvinden op www.itakazuidrand.be .

Men kan zich online inschrijven via www.mijnitaka.be . Met vragen kan je terecht bij info@mijnitaka.be (waar je ook een proefles kan aanvragen) of bij Freddy Nachtegael (tel. 03/457 59 22 en 0486/530 915).

De cursussen worden gegeven in de Muziekacademie (Terelststraat Edegem), OLVE-college campus Mortsel (Edegemsestraat), OC De Witte Merel en De Nieuwe Krik (Liersesteenweg Lint). (EM / Foto FB)

%d bloggers liken dit: