Jaarlijkse ledenavond Natuurpunt Zuidrand Antwerpen komt eraan in Mortsel

We kijken er met zijn allen naar uit, naar onze jaarlijkse ledenbijeenkomst. Een moment waar we even samen kijken naar wat we allemaal gerealiseerd hebben in 2018… en dat was heel wat. Denken we maar aan de aankoop van de tweede toegang van het Uilenbos en de drassige weide langsheen de Edegemse beek ‘Aen Den Boeren Leeger’.

Maar ook de opening van Frijthout, 18 ha nieuw groengebied op de grens van Hove, Boechout en Mortsel. Ook Wilrijk bleef niet achter met de inrichting van een educatieve hoek aan Groen Neerland en de vele activiteiten op het Fort.
We kijken ook even vooruit naar 2019, naar onze geplande activiteiten en uitdagingen zeggen ze bij Natuurpunt Zuidrand.  Er zijn nieuwe gemeentebesturen en nieuwe wensen en misschien kunnen we hier en daar nog verder onze stempel drukken op het natuurbeleid in onze afdeling door aankopen, beheer of studiewerk.

Deze gezellige en leerzame avond gaat voor de derde maal door in de mooie en gezellige Fransiscuszaal van de Arkgemeenschap in de Groenstraat 46 in Mortsel en op de grens met Hove op zaterdag 23 februari om 18.30u. Alle informatie erover is terug te vinden via mail bij erlend.hansen@skynet.be of het tel 0472/78 20 58

%d bloggers liken dit: