Jaarmarktweekend in Schelle – 14-16 oktober 2022

Gevuld jaarmarktprogramma in Schelle

Het derde weekend van oktober biedt het jaarmarktprogramma van Schelle voor elk wat wils. De foorkramers op het kerkplein trappen het weekend af op vrijdag 14 oktober vanaf 15.30 uur tot middernacht. Op zaterdag draaien de attracties van 10 tot 24 uur en op zondag van 13 tot 21 uur.

Zaterdag 15 oktober van 10 tot 14 uur ben je in het dorpscentrum van Schelle welkom op de koopjesmarkt (Provinciale Steenweg), autoshow (Rupelstraat) en de veeprijskampen met koeien, paarden, ezels en geiten (Ceulemansstraat). Een straatband en vijf rondwandelende acts toveren een lach op je gezicht. De handelaars en verenigingen staan klaar om je in de watten te leggen.

Tijdens het straatfestival van 15 tot 24 uur ter hoogte van Kattenberg luister je naar de beats van de DJ’s afgewisseld met live-muziek van Think Twice en J Red. Het vuurwerk bekijk je om 20 uur in de Renaat Veremansstraat.

Zondag 16 oktober tussen 13 en 17 uur maken we een deel van de Provinciale Steenweg en omliggende straten vrij voor de gocartwedstrijd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Inschrijven kan online tot en met 12 oktober, op zondag kan je nog de vrije plaatsen opvullen aan de start. Deelnemen kost 4 euro, aan de aankomst krijgt iedereen nog wat lekkers.

Tijdens het weekend staan ook onze verenigingen klaar met heel wat activiteiten.

Het hele programma lees je op www.schelle.be.

%d bloggers liken dit: