Jahdri Adriaensen op het podium in ’t Veurleste

AARTSELAAR – De vzw ACH JA is een vriendengroep uit Aartselaar die zich belangeloos inzet voor het goede doel en door hun inzet en enthousiasme mensen tracht te inspireren en te helpen hun doelen te bereiken.

Het biedt o.m. ook jong, aanstormend talent de mogelijkheid om met hun creativiteit naar buiten te komen. Daarom organiseert de vzw op vrijdag 23 maart een avondje Jahdri Adriaensen in ’t Veurleste in Aartselaar. Adriaan of Jahdri Adriaensen is een 22 jarige jazzgitarist en musicus uit Schelle die jazz gitaar studeerde aan de Jazz Studio in Antwerpen.

Zijn favoriete muzikale genres zijn Blues, Funk, Jazz, Fusion, Bossa Nova en zelfs Latin en hij vindt zijn inspiratie bij  BB King, Eric Clapton, Wes Montgomery, Albert Collins en Dexter Gordon. Iedereen is welkom om te komen luisteren en genieten van zijn muziek op vrijdag 23 maart 2018 vanaf 20u in ’t Veurleste. Het optreden van ‘Jahdri’  start omstreeks 21:30u en omvat twee sets van een half uur.  Jahdri brengt een mix van bekende nummers en eigen interpretaties.  Een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit jeugdig muzikaal talent en een ideale mix voor een avondje uit,  genieten van muziek in een gezellig kader en ondertussen genieten van een drankje met een leuke babbel .

De inkom is gratis. En Café ’t Veurleste of zaal De Koekoek vindt je aan de Lindenboslaan 2A  in de gemeente Aartselaar.