Jeroen Van Laer op schema met nieuwe speelpleintjes

EDEGEM – Bij het begin van de huidige legislatuur beloofde schepen van jeugd in de gemeente Edegem Jeroen Van Laer om 12 speelpleintjes op te frissen of opnieuw aan te leggen in de gemeente Edegem.

En met de net opgesmukte speelpleintjes aan het Pieter Van Malderenplein en de Pieter van den Bemdenlaan zit hij momenteel al aan de nummers  9 en 10. “De budgetten die we voorzien hadden van 30.000 euro en  20.000 euro volstonden ook voor deze werken,” zegt de Edegemse schepen. “Het Pieter Van Malderenplein is nu autoluw en een stuk veiliger en de nabije school OLVE Familia kan de speeltuigen die gezet werden mee gebruiken. Hier komen op korte termijn ook nog enkele struiken en zitbanken. Het pleintje ter hoogte van de Pieter van den Bemdenlaan hebben we voorzien van Wilgenhutten en speeltoestellen voor de kleine kinderen. Hier komen in de toekomst nog fruitbomen bij.”

Op de vraag waar dan pleintje 11 en 12 worden vernieuwd kon de schepen antwoorden met het Armand Preud’hommeplein en het plein aan de Andreas Vesaliusschool.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to studio@radiozuidrand.be

× Heb je ons nodig