Jeugdboekenmaand in de bib

HOVE – Deze maand maart wordt nu alvast uitgeroepen tot Jeugdboekenmaand in onze gemeente Hove met enkele evenementen. Het begint alvast op woensdag 7 maart met Jeugdboekenmaand ‘Eureka! Wetenschap & techniek’ It’s Magic!

Dit is een Show door goochelaar Barry. Goochelaar Barry zorgt voor een uur entertainment vol humor en interactie. Komt dat zien ! Op 7 maart om 15.00 uur in De Markgraaf (zaal Hélène Van Dijck). De inkom is volledig gratis. De plaatsen zijn beperkt. Reserveer je plekje via bibliotheek@hove.be of aan de balie van de bib.

Verder is er nog Bibster een tabletspel voor gezinnen. Wat weet jij van wetenschap en techniek ? Zoek de antwoorden in boeken, los de vragen op met behulp van de tablet en ga naar huis als een echte kenner. Elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag in de maand maart voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Dit evenement is ook gratis. Er zijn vier tablets beschikbaar in de bib. Meld je aan bij de balie.

En tenslotte komen deze maand ook de Hovese klassen op de bezoek in de lokale bibliotheek.  Bekende jeugdauteurs vertellen hun avonturen aan kinderen van de tweede en derde graad van de lagere school. De jongste kinderen worden getrakteerd op feestelijke activiteiten in onze bibliotheek zelf. Alle informatie over deze evenementen zijn terug te vinden op de website www.hove.bibliotheek.be