Jolicor lingerie in Berchem verwent haar klanten tijdens Black Friday

BERCHEM – Black Friday is sterk in opkomst in ons land en dat is goed nieuws voor de koopjesjagers onder ons. Black Friday vindt elke vierde vrijdag van november plaats, de dag na het Amerikaanse Thanksgiving. Op die dag doet iedereen massaal inkopen vanwege de extra hoge kortingen die winkels en webshops geven. Het Black Friday fenomeen is afkomstig uit Amerika en werd er voor het eerst gebruikt in 1951. Het kwam tot stand omdat men daar op de vrijdag na Thanksgiving massaal verlof nam om van een lang weekend te genieten en inkopen te doen.

De wegen zagen ‘zwart van de auto’s’ en de kooplustigen die hun geschenkjes gingen inkopen voor de aankomende Kerst. Vandaar de benaming Black Friday. Uitbaatser Gerrie en haar medewerkers van lingerie Jolicor willen we van deze dag gebruik maken om de klanten extra in de watten te leggen. Vrijdag geven ze mooie kortingen op geselecteerde artikels bij zowel de lingerie als de nachtmode aan de Diksmuidelaan 143 in Berchem en bij Jolicor.

Wil je vooraf al eens kijken wat je er allemaal kan vinden? Dat dan op www.jolicor.be. De winkel is vrijdag open tussen 10 en 18 uur.

%d bloggers liken dit: