Jong N-VA Duffel steunt Rayen in zijn strijd

Naar goede gewoonte steunt Jong N-VA Duffel tijdens het eindejaar een goed doel. Dit jaar werd er gekozen om geld in te zamelen voor leed wel heel dicht bij huis. Duffelaar Rayen (13) lijdt aan een zeldzame vorm van leukemie en zal binnenkort een beenmergtransplantatie ondergaan. Jong N-VA Duffel verkocht vorige maand kaarsjes waarvan de opbrengst integraal naar Rayen en zijn mama gaat. In totaal leverde de actie 300 euro op.

Jong N-VA Duffel kiest jaarlijks een goed doel uit om te ondersteunen. Vorig jaar zamelde de jongerenafdeling van N-VA Duffel geld in voor Adoptie Sri Lanka. Door hun donatie kan een meisje vijf jaar lang naar school gaan en hopelijk zo timmeren aan de weg naar een betere toekomst.

Dit jaar moesten we niet lang nadenken welk doel we wilden steunen. Rayen is een jongen die naar school gaat en voetbalt in Duffel. Velen kennen hem. Zijn verhaal laat dan ook niemand in Duffel onberoerd. Er kwam een golf van solidariteit op gang en meerdere acties werden opgezet. “We kunnen de fysieke en emotionele zorgen helaas niet wegnemen, maar we hopen dat onze donatie kan bijdragen om de financiële zorgen een beetje te verlichten. We wensen bij deze Rayen, zijn mama Deborah, vrienden en familie nog veel succes toe in de strijd tegen leukemie”, aldus Eline Van Kerckhoven, gemeenteraadslid en voorzitster van Jong N-VA Duffel.

%d bloggers liken dit: