Junior Jeep Experience bij AED Studios

Vanaf zaterdag 31 oktober (de aanvang van de herfstvakantie) start AED Studios met een nieuw entertainment concept op de terreinen van het Lintse media- en evenementencomplex. 24 elektrische Junior Jeeps staan ter beschikking van jong en oud voor educatieve vrijetijdsbesteding op woensdagnamiddagen en tijdens de weekends en schoolvakanties. De Junior Jeep Experience is de eerste fase om in de toekomst het entertainment aanbod voor jongeren bij AED Studios te verbreden, en dit volledig in lijn met de geldende corona-maatregelen.

De stoere jeeps zijn 100% ecologisch dankzij de volledige elektrische aandrijving. Vanaf 10 jaar mogen kinderen zelf rijden, al dan niet onder begeleiding van een volwassene. AED Studios biedt drie programma’s aan: de ‘Jeep Introduction’ van één uur, de ‘Driver Experience’ van twee uur en het ‘Bootcamp’ van vier uur. Op de ruime terreinen van AED Studios werd een volledig off-road parcours uitgestippeld voor verschillende behendigheidsproeven, inclusief hellingen en een slalomcircuit. De jongeren worden steeds begeleid door instructeurs.

Initiatiefnemer is de CEO van AED Glenn Roggeman: ‘AED Studios staat voor entertainment voor jong en oud. Nu we zien dat grote evenementen en shows met publiek verminderen door de coronacrisis, gingen we op zoek naar alternatieven om toch op een veilige manier ontspanningsactiviteiten te kunnen aanbieden. Met de Junior Jeep Experience koppelen we het nuttige aan het aangename: op een leuke manier trainen jongeren hun behendigheid en leren ze gedisciplineerd omgaan met hun voertuig. We bereiden ze op deze manier ook voor op het verkeer. Alles gebeurt outdoor en in eigen gezinsverband, wat vandaag uiteraard bijzonder belangrijk is.’

Kinderen vanaf 10 jaar mogen zelf rijden, onder de 10 jaar dienen ze verplicht vergezeld te zijn van een meerderjarige begeleider. Deze volwassene kan steeds gratis mee plaats nemen in de jeep. De prijs voor het initiatieprogramma ‘Jeep Introduction’ van één uur bedraagt 59 euro per junior, voor de ‘Driver Experience’ van twee uur betaal je 99 euro en de prijs voor de vier uur durende ‘Bootcamp’ bedraagt 150 euro. Voor verjaardagsfeestjes werd een programma uitgewerkt van 2u30 dat 80 euro per persoon zal kosten. AED Studios zal de Junior Jeeps ook te koop aanbieden. De 800kW- versie zal 2990 euro kosten en de sterkere 1200kW-variant wordt aan 3490 euro verkocht.

Reserveren kan online via de website www.juniorjeepexperience.be

%d bloggers liken dit: