Kaleidoscoop Mortsel in de ban van Vitalski en Veston

MORTSEL – Noteer vrijdag as 19 januari alvast met stip in je agenda. Geen event in Antwerpen en omliggende werelddelen zal boeiend genoeg zijn, geen bioscooprelease veelbelovend genoeg en geen tv-programma belangrijk genoeg om een avondje zalig entertainment van Vitalski en Veston te overtreffen zegt men in de stad Mortsel.

Steven Van Gool en zijn kompanen, de Vlaamstalige folk-roest-en-rockband Veston, hebben dezelfde roots als hun goeie kameraad Don Vitalski. Leadzanger Steven en Vitalski zijn beiden Kempenzonen van het eerste uur uit respectievelijk Dessel en Vosselaar.

Ze hebben nu voor de krant T’Periodiekske uit Mortsel een ultieme Floorshow klaargestoomd die je echt niet mag missen. Deze geweldige Kempense kleppers spelen als nooit tevoren hun grootste wereldhits en zullen tussendoor afgewisseld worden door Don Vitalski met zijn meest schrikwekkende stuntgedichten en  zijn ijzersterke en meest wereldberoemde oneliners. Mis deze unieke avond niet en kom naar Kaleidoscoop in de Molenstraat 50 in de stad Mortsel.

Of reserveer nu al je tickets via de website www.kaleidos.be. Deze schitterende avond begint om 20.30u.