Kick off van de feesteditie van Levensloop Edegem 2018 is gegeven

EDEGEM – Dit jaar zijn ze in de gemeente Edegem toe aan de 5e editie van Levensloop. Daarom had de stichting tegen kanker en het Levensloopcomité dinsdag 27 maart verzamelen geblazen om één en ander duidelijk te maken voor deze feesteditie die zal doorgaan op 29 en 30 september van dit jaar aan het Fort 5 in de gemeente.

Ook dit jaar staan de vechters of mensen die momenteel strijden tegen kanker of er in het verleden tegen gestreden hebben centraal op Levensloop. Deze 5e editie zal beginnen met een openingsceremonie op zaterdag 29 september om 16u en eindigen met een slotceremonie op zondag 30 september om 16u.

Op zaterdagavond is er ook dit jaar het erg pakkend moment om stil te blijven staan en alle mensen te herdenken die ooit aan deze nare ziekte overleden zijn. Ook nu weer zal het Fort 5 in de gemeente Edegem op dat moment vol staan met lichtzakjes.

Ook Troubadours Guillaume en Mathieu zijn dit jaar opnieuw de peters van Levensloop in Edegem. Verder zullen ook dit jaar weer vele teams gezocht worden die 24u lang willen lopen en wandelen op een parcour in het Fort en zo geld inzamelen voor de Stichting tegen kanker en men wil dit jaar ook extra steun daarvoor zoeken in de buurgemeenten van Edegem.

Nieuw dit jaar is dat er 15 procent van de opbrengst van Levensloop terug zal vloeien naar plaatselijke instanties die het leven van patiënten en hun naasten aangenamer maken. Deze instanties kunnen zich kandidaat stellen vanaf augustus van dit jaar. Alle informatie over Levensloop Edegem 2018 is terug te vinden op de website www.levensloop.be/edegem.

Uw lokale radio Frekwent was op de kick-off aanwezig en had er een korte en gezellige babbel met de inrichtster Pascale Van der Vorst-Swolfs

 

%d bloggers liken dit: