Kom shoppen in Lier, spaar en win! – van 16 maart t/m 21 april

Het wordt de komende periode extra leuk shoppen in Lier met de Paasactie. Vanaf zaterdag 16 maart t/m zondag 21 april kan je bij maar liefst 48 deelnemende handelaars sparen voor mooie prijzen. Je vindt de deelnemende handelaars op www.shoppeninlier.be of je herkent ze aan de raamaffiche van de Paasactie.

In het eerste weekend van de spaaractie, kan je meteen extra sparen: op zondag 17 maart is het Lier Winkelplezier, de winkels zijn dan open van 13.30 tot 18 uur.

Bij elke deelnemende handelaar kan je een spaarkaart vinden. Per aankoopschijf van 10 euro krijg je een stempel. Op elke spaarkaart verzamel je zo 12 stempels, deze stempels kunnen telkens van dezelfde deelnemende handelaar komen of van verschillende deelnemende handelaars. Is je Spaarkaart vol? Deponeer de volle en volledig ingevulde spaarkaart in één van de collectedozen die je bij de deelnemende handelaars vindt, uiterlijk zondag 21 april om 20 uur.

In de prijzenpot zit onder andere een mooie Quartz fiets van het Lierse bedrijf l’Avenir, een personal shopper en 250 euro aan shopbudget in centrumbonnen, De Lierse Paasactie wordt georganiseerd door Lier Shopping in samenwerking én met financiële steun van de stad Lier. Het wedstrijdreglement kan je raadplegen op www.shoppeninlier.be.

%d bloggers liken dit: