Koninklijke Hove Sport begint het nieuwe jaar meteen met een overwinning

HOVE – Goed begonnen is half gewonnen zullen ze denken bij de voetbalclub in onze gemeente Hove. Wat zich aanbood als een verschrikkelijk moeilijke avond bij leider KFC Putte en dan nog met een door afwezigen en gekwetsten verbouwd elftal heeft de Koninklijke Hove Sport met een erg knappe winst kunnen afsluiten.

De eerste helft was het voor beide ploegen aftasten maar in de 2e helft kwam de leider echt wel opzetten. Maar Hove Sport verdedigde goed en loerde op de tegenaanval. En bij zo een tegenaanval kwam Hove op voorsprong toen William Fehervari niet egoïstisch het overzicht behield en de kans liet aan Maarten Luyten om onze club uit Hove op 0-1 te brengen en meteen de eindstand. Zo blijft Hove Sport op de 11e plaats in de rangschikking en een stuk boven de degradatieplaatsen. Schitterend werk dus voor de nieuwe 3e provinciale.

En zondag as wacht de thuiswedstrijd tegen degradatiekandidaat Oxford Hemiksem.  Supporters dus zeker op post aan de Lintsesteenweg op zondag as om 14.30u. Ook nog zeggen dat de dames van Hove Sport op zaterdag om 14.30u de derby spelen op het thuisterrein tegen K.Kontich Fc.