Koninklijke Hove Sport met de billen bloot in de Stille Kempen

Als we begin deze week al spraken in ons regionieuws over het feit dat het Hove Sport voetbal op weg was naar de 3e provinciale moeten we dit nu toch deels aanpassen. De eerste twee wedstrijden in de nacompetitie in de 4e provinciale en tegen Kessel werden beide overtuigend gewonnen. Maar donderdag op speeldag 2 ging Hove Sport met de billen bloot op bezoek bij Wortel in de anders zo Stille Kempen. Een wedstrijd zonder overtuiging en zonder veel goesting van de roodwitte kant vertelde onze verslaggever na de wedstrijd. Kon Hove Sport net voor de rust de 0-1 scoren en gaan genieten van de zoete appelsientjes dan zijn deze oranje lekkernijen hen in de 2e helft wel erg slecht bekomen. Met een dolle vier minuten kon de Wortelse voetbalclub de achterstand ombouwen tot een 3-1 voorsprong en deze konden ze nog uitbouwen naar het laatste fluitsignaal tot 5-1. Zelfs trainer Robert Van Peer werd er stil van en dat overkomt hem niet dikwijls. Die achterstand nog ophalen in de thuiswedstrijd zal heel erg moeilijk worden. Maar bij Hove Sport maakt men zich sterk dat bij een overwinning de promotie als best verliezende club toch nog zal kunnen afgedwongen worden. Dus supporters van Hove? Kom morgen met zijn allen jullie club aanmoedigen. Afspraak om 15u aan het thuisterrein tussen de Lintsesteenweg en de Leon Dumortierstraat.