Koninklijke Hove Sport voetbal in vieze sportieve papieren in de 3e provinciale

HOVE – Het moet enorm frustrerend zijn voor coach Robert Van Peer, na een toch hoopgevende en mooie heenronde, om elke week opnieuw intens te moeten puzzelen bij het eerste elftal heren om een volwaardige ploeg op het veld te krijgen.

Het gaat van kwaad naar erger: in extremis vulde Jeroen Verbruggen de lijst van afwezigen nog aan door een kwetsuur op verlof en er is geen uitzicht op beterschap of terugkeer van anderen. De laatste acht matchen stond nooit ongeveer dezelfde ploeg op het blad bij Hove Sport. En dat resulteert ook in de uitslagen. Vorige week zondag verloor het eerste elftal opnieuw. Nu bij Kessel United met 4-1. En alweer kwam er een gekwetste bij. Want ook Jarryd Janssens viel uit met een verrekking.

En dus is het niet meer 5 voor 12 maar 1 voor 12 voor het eerste elftal van Hove Sport dat op een degradatieplaats staat in de rangschikking. Dit weekend spelen ze thuis tegen Hallaar op zondag om 15u. En moeten ze kost wat kost punten gaan pakken. De reserven spelen morgen thuis tegen Walem en het eerste elftal dames van Hove Sport speelt morgenvroeg al om 9.30u op bezoek bij Mechelen. Supporters vragen we zoals steeds om onze Koninklijke te blijven aanmoedigen in deze moeilijke en dan ook nog koude winterperiode.