Kontich Loopt erdoor start vanavond om 18.30u

Kontich Loopt erdoor start vanavond om 18.30u op het gemeenteplein in Kontich De 8ste editie van Kontich Loopt Erdoor gaat vanavond door vanaf 18.30u in Kontich centrum met de start van de kids in diverse reeksen en de wandelaars. De volwassenen starten hun loop om 19.30u. Het eerste startschot wordt gegeven door de Schepen van Sport om 18.30u.

Het wordt een loop vol plezier !! deelnemen is belangrijk!!! Jong en oud, iedereen is welkom ook wandelaars! Dit jaar zal er al zeker gelopen worden door de bibliotheek, de wijngilde, de Oxfam wereldwinkel, Het Halfdiep, het gemeentehuis, het VTI, Sint Jozefschool, AHA!school, het Altena instituut, en nog zoveel meer. Je deelnameprijs voor Kontich Loopt Erdoor en Kontich Wandelt isĀ  5 euro. Schrijf je als groep in dan geniet je van de formule 9+1 gratis. De Kids-Run en Mini-kids run is gratis.

Om wachtrijen bij de start te voorkomen kan je vanavond al vanaf 17u inschrijven in het gemeentehuis van Kontich voor deze editie van Kontich Loopt Erdoor. Voor meer info kan je telefoneren op het nummer 03/450 78 32

 

%d bloggers liken dit: