Kontichse popraad zoekt muzikanten, dj’s, …

KONTICH – De popraad is eigenlijk een project van Poppunt en is in het leven geroepen om gemeenten en steden in Vlaanderen te helpen om hun inwoners die echt met muziek bezig zijn te leren kennen. In Vlaanderen alleen al zouden om en bij de 200.000 mensen bijna dagelijks met muziek bezig zijn.

En deze mensen zou Poppunt graag samenbrengen. In de eerste plaats vragen we deze mensen een enquete in te vullen. Dat kunnen ze in de gemeente Kontich doen voor maandag 23 april. En daarna is het de bedoeling dat we deze mensen gaan samenbrengen op een popraad. Zo leren deze mensen de popraad kennen en leert men bij de gemeente ook deze mensen kennen die in hun vrije tijd vaak met muziek bezig zijn.

Dit was al het geval op 3 eerdere momenten in respectievelijk Deerlijk – Herent en St Truiden. En de gemeente Kontich zou dan de eerste gemeente zijn die dit doet in onze provincie Antwerpen. De Popraad in Kontich zal doorgaan op woensdagavond 2 mei vanaf 20u in Feestzaal Het Halfdiep langs de Duffelsesteenweg.  “Het doel van de avond is om alle noden, wensen, dromen en ideeën te weten te komen”, verduidelijkt consulent vrijetijdspromotie Tom Cools. Mensen die willen deelnemen aan deze enquete en de avond zelf, kunnen alvast voor meer informatie een kijkje nemen op de gemeentelijke website www.kontich.be

%d bloggers liken dit: