Kruispunt Oude Steenweg – Victor Heylenlei in Boechout 2 weken afgesloten

Voor de aanleg van de fietsostrade in de Victor Heylenlei zal het kruispunt Oude Steenweg – Victor Heylenlei afgesloten zijn van maandag 14 tot en met zondag 27 oktober. Gemotoriseerd verkeer moet plaatselijk omrijden, maar fietsers kunnen door. De Oude Steenweg is doodlopend tot het kruispunt met de Lange Kroonstraat. Daar mogen auto’s in twee richtingen rijden van het kruispunt met de Molenlei tot de Oude Steenweg. Bewoners van de Victor Heylenlei kunnen hun straat inrijden als ze van Boechout dorp komen.

De planning voor de komende weken ziet er in grote lijnen als volgt uit:

Kruispunt VICTOR HEYLENLEI/OUDE STEENWEG (14/10/2019 – 27/10/2019)

  • De aannemer moet starten met het maken van een aansluiting aan de riolering in de Oude Steenweg. Hierdoor zal het kruispunt Victor Heylenlei/Oude Steenweg gedurende 2 weken afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer.
  • De Lange Kroonstraat wordt in deze periode doodlopend. Het stuk Lange Kroonstraat tussen de Oude Steenweg en Molenlei wordt tijdelijk dubbelrichting. Er geldt tevens een parkeerverbod. Bewoners kunnen hun woning bereiken of verlaten vai de (korte) Molenlei.
  • De bewoners van de Victor Heylenlei zullen doorgang hebben tot hun straat via de Oude Steenweg, aansluitend op de Molenlei (zijde tunneltje). Het fietspad blijft open.
  • De bewoners van de Oude Steenweg, zijde N10 zijn enkel bereikbaar via de N10.

VICTOR HEYLENLEI (14/10/2019 – +/- 01/2020)

  • Voor de aanleg van de riolering is het noodzakelijk om de ganse wegenis op te breken. De aannemer zal de werken zo organiseren dat de bereikbaarheid van traiteur Derkinderen maximaal gegarandeerd blijft; dit heeft als voordeel dat de opritten in de Victor Heylenlei ook zoveel mogelijk bereikbaar blijven.

OUDE STEENWEG (start +/- 01/2020)

  • De wegeniswerken in de Oude Steenweg volgen op de wegeniswerken in de Victor Heylenlei.

Meer info https://www.boechout.be/wonen-milieu-mobiliteit/openbare-werken/fietsostrade-antwerpen-lier-boechout

 

%d bloggers liken dit: