Maak kans op  500 euro voor je Kunst- & Cultuurproject

LINT – Elk jaar stelt het gemeentebestuur in de gemeente Lint 500 euro ter beschikking voor wie in Lint een origineel artistiek project wil realiseren.Iedereen kan een voorstel indienen: individueel, een vriendengroep, een gezelschap of vereniging, een eenmalige samenwerking,… maar wel telkens uit Lint.

Het kan hier zowel gaan om  theater, muziek, zang, dans, grafisch werk, beeldende kunst, fotografie, film, literatuur, poëzie, design,en nog zoveel meer… Kwaliteit en originaliteit moeten wel in het oog springen. Het winnende project dient in het najaar gerealiseerd te worden in OC De Witte Merel.

Hoe kan je hieraan deelnemen?
Je maakt een dossiertje met: een korte voorstelling van de deelnemer(s) en de contactgegevens – een overtuigende omschrijving van het project – een planning en een kostenraming. Dat bezorg je aan het College van burgemeester en schepenen (Koning Albertstraat 41 Lint), uiterlijk op 30 april 2018. Het project dient uitgevoerd te worden tussen 1 september en 31 december 2018. Een onafhankelijke jury beslist welk project het dit jaar haalt. De winnaar wordt bekend gemaakt eind mei 2018. Wil je meer informatie, of wil je het volledige reglement bekomen? Neem dan contact op via mail naar uit@lint.be.