Meer dan 10 000 tickets verkocht voor Putteke Winter

BOOM – Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. De winterwandeling leidt je via verlichte paadjes langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze figuren, wervelende vuurshows en hartverwarmend theater. Verwarm je met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en geniet van sfeervolle livemuziek.

De winterwandeling start aan de hoofdingang aan de Schommelei. Men kan er zowel vandaag als zaterdag terecht van 18 tot 23 uur.Zorg voor warme kledij en laarzen of stevig schoeisel. Honden zijn toegelaten, maar moeten verplicht aan de leiband. Voorzie je hond bij voorkeur ook van een lichtgevend vestje of lichtje. Putteke Winter in De Schorre was in 2015 zo’n overdonderend succes dat er lange wachtrijen ontstonden. Om dit te voorkomen werkte De Schorre vorig jaar voor de eerste keer met online tickets in voorverkoop en werd het aantal bezoekers op 8 000 per avond vastgelegd. Ook dit keer worden de tickets online in voorverkoop aangeboden. Momenteel zijn al meer dan 10 000 exemplaren de deur uit, verspreid over de twee dagen.

Kaartjes voor vandaag  zijn online niet meer te koop maar voor zaterdag 9 december zijn deze online nog verkrijgbaar tot vanavond 23u30. De toegangsprijs bedraagt vier euro in voorverkoop en zes euro aan de kassa. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis binnen.

Tickets bestellen kan via www.puttekewinter.be of www.deschorre.be. Op deze websites zal men ook aankondigen of er nog kaarten beschikbaar zullen zijn aan de avondkassa.

%d bloggers liken dit: