Meer dan 70 bezoekers op Ninnananna in Witte Merel

LINT – Ninnananna is een initiatief dat ondertussen toch al een keer of 7 is doorgegaan in Vlaanderen en dus ook nu in de gemeente Lint. Een primeur voor de Antwerpse Zuidrand in het Cultureel Centrum De Witte Merel dat voor deze gelegenheid heel erg mooi was aangekleed.

Het is erg duidelijk dat hier veel werk is ingestoken om het voor ons en onze babys zo aangenaam mogelijk te maken vertelden enkele mama’s toen ze de knusse ruimte waar dit klassiek slaapconcert doorging binnenkwamen. Een heus slaapconcert voor babys van 0 tot 24 maanden samen met hun ouders en of grootouders op matrassen rond  de vleugelpiano van Pianist Guy Vandromme met de bedoeling om de kleine kinderen zachtjes rustig  of in dromenland te krijgen. Ook iets waar blijkbaar enkele ouders die erbij waren niet neen tegen konden zeggen.

Ook wij van Radio Frekwent konden maar net onze ogen openhouden en vergaten even dat we aan het werk waren. Gelukkig kon cultuurschepen Geert Verhulst ons snel te woord staan en alles vertellen over dit mooie en unieke evenement in de gemeente Lint. Herbeluister hier ons interview.