Meylweg krijgt een luxe bioscoop

KONTICH – Op de Meylweg in de gemeente Kontich kan je de laatste tijd al van heel wat genieten. Zo waren er al de voetbalvelden en schietstand en uiteraard zal ook de bedrijvigheid van het recreatiecentrum Airzone en de paarden in de achterliggende rijhal van LRV Leopold III je al opgevallen zijn.

Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe dansstudio voor DansAteljee en volgend jaar rond de maand oktober zou er dan ook nog een luxe bioscoop moeten bijkomen als het van Tommy Pasteels afhangt.

Pasteels is de eigenaar van Cinema4you in Burcht. Hij wil tegen volgend jaar op de Meylweg in de gemeente Kontich een bioscoopcomplex met 3 filmzalen en een polyvalente zaal bouwen op de recreatiezone op de Meylweg. “Geen gewone bioscoop zoals we die nu kennen,” zegt Pasteels. “Maar een luxe bioscoop waar de bezoekers net zoals thuis vanuit hun luie zetel en alles bij de hand kunnen genieten van hun keuze. Momenteel is de architect bezig met de plannen en als alles goed verloopt zouden we volgend jaar in de maand oktober onze luxe bioscoop met eigen parking kunnen openen in de gemeente Kontich,” sluit Pasteels af.

%d bloggers liken dit: