Moedig Hove Sport Voetbal knoopt opnieuw aan met de overwinning in Branst bij Bornem

HOVE – Met de vele gekwetste en niet beschikbare spelers haalden het eerste elftal van de Koninklijke Hove Sport de laatste weken niet erg veel punten meer. Zo weinig punten zelfs dat het in de rangschikking naar een degradatieplaats was gezakt.

En daar uiteraard snel weer weg moest zien te komen. En waar een wil is? Juist daar is een weg moet trainer Robert Van Peer gedacht hebben. Dus ging hij enkele spelers halen bij het belofte-elftal dat trouwens vorig jaar kampioen speelde en ook dit jaar weer mee draait aan de top van hun klassement. En zo krijgen die spelers ook de kans om hun kunnen te tonen op het hoogste niveau bij Hove Sport. In zoals wij het huishouden van onze Koninklijke in Hove kennen zal er alles aan gedaan worden om toch in de 3e provinciale reeks te blijven en dus opnieuw punten te gaan pakken. Te beginnen bij het 3e geklasseerde Branst op zondag die alles geprobeerd hebben om Hove Sport te beletten om punten mee te nemen.

Jammer voor hen, maar via een doelpunt van Jeroen Verbruggen voor de rust en nog eentje na de rust won Hove Sport er met 0-2 en komt een plaatje hoger staan in het klassement. Nu op een 13e stek. Nog lang niet gered, maar toch? Misschien een mooi begin van een nieuwe reeks punten,  te beginnen met zondag as thuis tegen Hooikt of jeut in de volksmond om 15u. Supporters komen jullie ons Hovese eerste elftal naar de volgende 3 punten schreeuwen? Iedereen is er van harte welkom.