Mogelijke hinder voor het verkeer in de gemeente Aartselaar door werkzaamheden

AARTSELAAR -Op twee plaatsen in de gemeente Aartselaar kan er de komende dagen hinder zijn voor het verkeer door werkzaamheden. Vanaf morgen 7 augustus staan er nutswerken op het programma aan het kruispunt N177 en de Kontichsesteenweg in de gemeente. Deze nutswerken vinden plaats in opdracht van Eandis. Gedurende deze periode is de Kontichsesteenweg enkelrichting voor het verkeer komende van de Barones Ludwina de Borrekenslaan. Voor het verkeer komende van de Antwerpsesteenweg wordt er plaatselijk een omleiding voorzien. En van woensdag 8 tot dinsdag 14 augustus 2018 vervangt Aquafin putdeksels in de Cleydaellaan ter hoogte van het kruispunt met de Helststraat.
Tegelijkertijd zijn er kabel- en sleufwerken op het kruispunt Antwerpsesteenweg (N 177) – Cleydaellaan. Om de hinder te beperken en de veiligheid van alle weggebruikers te garanderen, is er tijdens deze periode alleen verkeer toegestaan in de Cleydaellaan (tussen N177 en Helststraat) in de richting van Hemiksem.
Wie richting N177 / A12 rijdt, volgt best de omleiding via de Helststraat.
Ook wie uit de Buerstedelei of Rozenlaan richting de N177/A12 wil, volgt best de omleiding via de Helststraat zegt men nog in de gemeente Aartselaar

%d bloggers liken dit: